Butiksinredning från ElbeAwal

Made in Småland | Made for You

I småländska Hillerstorp har vi på ElbeAwal i över 70 år utvecklat produkt- och kundanpassad butiksinredning. Nu utökar vi portföljen ytterligare med vårt nytillskott kassaområdet som tillsammans med våra övriga erbjudanden gör oss till din främsta helhetsleverantör inom butiksinredning på marknaden.

Bostik Panduro Teknos_logo_234px.png Cloetta Mirka_Logo_Yellow_234px.png Fristads bahco_logo_234x131px_ny.png Cutter_and_Buck_Logo_234px.png
Visa alla Kassaområde Butiksinredningar Shop-in-shop Displaylösningar

Se vår företagsfilm här.

Projektledare med bred kunskap

Våra projektledare guidar med nya idéer och tillämpningar för att ta dig tryggt och säkert från tanke till handling.

Kassaområde

Jag vill veta mer

Butiksinredning

Vi hjälper dig med butiksinredning som stärker ditt varumärke och som bidrar till ökade affärer.

Jag vill veta mer

Butikskoncept - Shop-in-shop

Ta kontrollen hur dina kunder upplever ditt varumärke och dina produkter med hjälp av shop-in-shop.

Jag vill veta mer

Displaylösningar

Öka synligheten av ditt varumärke och dina produkter. Vi har lång erfarenhet av displaylösningar.

Jag vill veta mer

Standardsortiment

Behöver du komma igång snabbt? Vi lagerhåller ett komplett och noga utvalt sortiment av butiksinredning.

Jag vill veta mer

Nyfiken på våra butiksinredningar?

För dig med starka varumärken. Vi har lösningar för alla branscher – från enskilda varuexponeringar till hela butikskoncept. Hör av dig till oss om du vill veta mer.

ElbeAwal är experter på butiksinredning!

Skillnaden på en bra butiksinredning och en mindre genomtänkt butiksinredning kan visa sig på flera sätt. Om din butiksinredning är utformad rätt, kommer besökare i din butik inte bara att köpa mer, de kommer också ha en bättre känsla när de kommer in och när de lämnar din butik. Har de haft en bra känsla kommer de rekommendera butiken till fler, och fler besökare ger mer försäljning.

ElbeAwal arbetar tillsammans med sina uppdragsgivare för att skapa en butiksinredning som funkar för varje butik. Du som kund har alltid full insyn i processen, och kan vara med och påverka i varje steg, och ni har också möjlighet att utnyttja ElbeAwals egna pilotverkstad för att utvärdera lösningen vi tagit fram till er, för att säkerställa att allting är till belåtenhet.

En bra affär – för dig och dina kunder

ElbeAwal är optimerad försäljning med hjälp av produkt- och kundanpassade butiksinredningar. Hos oss får du effekt på varje kvadratmeter, ytan må vara obegränsad eller hur liten som helst. Kunden ska ta med sig just din vara hem – det är vårt uppdrag. Och för att nå dit använder vi all vår erfarenhet, kunskap och kompetens.

Vi på ElbeAwal utvecklas tillsammans med våra kunder och det har tagit oss långt. Verksamheten startade i liten skala redan 1945 i Hillerstorp. Våra butiksinredningar exporteras i dag till olika delar av världen. Huvudkontoret, med utveckling, produktion och lager ligger i Hillerstorp, Sverige.

Behöver du komma igång snabbt?

Bläddra i vår produktkatalog med lagersortiment och beställningsvaror.