DSC03125.jpg

Lediga jobb

ElbeAwal är vi experter på butiksinredningar till detaljhandeln. Vi tror på att utvecklas tillsammans med våra kunder och det har tagit oss långt. Från Hillerstorp, hjärtat i Småland, exporteras våra butiksinredningar idag till hela världen. Ibland behöver vi bli fler, så hör av dig till oss om du letar efter nya utmaningar!

Vi söker dig som har ett stort intresse för utveckling, som drivs av utmaningar och gärna tar för dig. Med din erfarenhet och ditt engagemang vill du öka dina kunskaper inom ditt kompetensområde.

 

Stansoperatör/laseroperatör

Är du en stansoperatör/laseroperatör med verkstadsteknisk erfarenhet och har programmeringskunskap? Perfekt, se hit! ElbeAwal är på en spännande tillväxtresa och behöver därför stärka upp teamet med ny kompetens. Som stansoperatör hos oss på ElbeAwal har du hand om våra stans-/lasermaskiner av märket Finnpower som programmeras i NCExpress.

 

I arbetsuppgifterna ingår planering, programmering, ställ, verktygsvård, mätning och kontroll. Som stansoperatör/laseroperatör sköter du även veckounderhåll av maskinerna. Arbetet är dagtid.

Vi söker dig som

• Har verkstadsteknisk erfarenhet
• Har programmeringskunskap 
• Har erfarenhet av stans- eller CNC-maskiner
• Är ordningsam och noggrann
• Kan förstå och läsa ritningar

För att trivas i rollen tror vi

• Att du har jobbat några år i verkstadsindustrin och har känsla för att hålla igång maskinerna för att få ut optimalt ur respektive maskin.
• Att du talar och skriver svenska obehindrat

 

Din ansökan vill vi ha via ansökningsformuläret nedan alternativt som e-post till Roger Johansson: roger.johansson@elbeawal.se eller som brev till:
ElbeAwal, Att: Roger Johansson Korgmakaregatan 7, 335 73 Hillerstorp

Vid frågor kontakta Roger på 070-843 43 60

Vi gör löpande urval. 

Oj! Något gick fel, Var god försök på nytt.