Entreprenörinvest Sverige AB investerar i Elbe AB

Elbe är idag ett väletablerat bolag inom butiksinredningsbranschen och grundades 1945 av bröderna Liljehall. Man har sitt säte i Hillerstorp och förfogar över 17000 kvm produktions och lagerytor. Idag omsätter man drygt 80 mkr med 45 anställda.

Roger Johansson, VD och delägare i Elbe utvecklar:
Elbe får med Entreprenörinvest som delägare en finansiell stabilitet och ett nätverk som möjliggör fortsatt satsning inom främst vårt nya affärsområde-kassaområden. Det säkrar dessutom svenska arbetstillfällen med en fortsatt utveckling av vår organisation i Norden. Genom detta bekräftar Entreprenörinvest att Elbes strategi med en hållbar lokal produktion för den nordiska retailmarknaden ligger helt rätt i tiden. Vi ser fram emot en fortsatt mycket spännande tillväxtresa.

Entreprenörinvest ser fram emot att vara en del i Elbes fortsatta tillväxtresa som en helhetsleverantör inom butiksinredning och kassaområden i Norden och tillsammans med personalen och befintliga ägare Roger Johansson och Niklas Arvidsson göra Elbe till ett självklart val för retailhandeln framöver.

 

 

För mer information kontakta:

Roger Johansson

VD
Elbe AB roger.johansson@elbeab.se 070-8434360

Ulf Annvik

VD
Entreprenörinvest Sverige AB ulf@entreprenorinvest.se 070-6987848

Entreprenörinvest Sverige AB investerar i Elbe AB