Panduro_9.jpg

Vårt erbjudande

Från tanke till handling

Varje varumärke är unikt. Med utgångspunkt i ditt varumärke, och i uppdraget, skapar vi butiksinredningar, shop in shop och displaylösningar som lyfter fram din vara och stärker ditt varumärke. Vi tittar på allt och sätter din produkt på plats i sitt sammanhang. 

Varje uppdrag inleds med en förstudie som svarar på frågor som hur och var varan ska säljas. Vi visualiserar formgivning och konstruktion med illustrationer, 3D-ritningar eller kompletta prototyper. Allt för att underlätta ditt beslut.

Tack vare våra erfarna projektledare och egen produktion i småländska Hillerstorp omsätts sedan tankar till handling i en unik kvalitetssäkrad process. En process, präglad av snabbhet och flexibilitet med mycket hög tillförlitlighet, där du som kund har full insyn och möjlighet att påverka. Tryggt och säkert från idé till leverans.

En helhetsleverantör

Förutom kassaområden, butiksinredningar, shop-in-shop och displaylösningar har vi ett stort standardsortiment för butiksinredningar. Läs mer eller hör av dig till oss om du har några frågor.